FRAMTIDSSÄKRA DIG SJÄLV

Världen förändras snabbt, ibland i en takt som känns överväldigande. Det som tidigare tog årtionden att förändra sker nu på bara några månader.

Det är inte en fråga om dessa förändringar kommer att påverka oss, utan när och hur djupt de kommer att göra det. För att navigera i denna snabbrörliga värld behöver vi strategier som hjälper oss att hantera utvecklingen.


Under hundratusentals år har evolutionen format våra kroppar och sinnen. Våra instinkter och reaktioner är anpassade för en helt annan verklighet än den vi lever i idag. Vi befinner oss i en värld fylld av digitala skärmar och ständig uppkoppling, vilket skapar en utmaning: vår biologi har inte hunnit ikapp den moderna tekniken.

Vi känner av detta varje dag – stress, informationsöverflöd och svårigheter att fokusera. Vår naturliga rytm stämmer inte alltid överens med det höga tempot i dagens samhälle. Det skapar en obalans som många av oss kämpar med. För att må bra och fungera effektivt behöver vi förstå och hantera denna obalans.


"Inspirational, educational and practical with tools that we could use immediately - exactly as was promised. Oskar also made the audience think which opened up for many interesting discussions about the future."

Leon Du Plessis

Managing Director
Africa, Middle East, Turkey
Abbott Molecular

Navigera den teknologiska utvecklingen

Vi befinner oss mitt i en teknologisk renässans. Framsteg inom artificiell intelligens, blockchain, bioteknik och många andra områden omformar vad vi trodde var möjligt.

Men med denna snabba teknologiska utveckling följer också en komplexitet som kan vara svår att greppa. Hur ska vi kunna förstå och använda dessa nya verktyg på bästa sätt? Framtiden handlar inte bara om att driva innovation, utan också om att förstå och tolka den.

Den evolutionära missanpassningen: Navigera i en snabb värld med urgammal biologisk struktur.

I en värld som förändras i rasande fart, sätts våra biologiska begränsningar på prov. Även om vi inte kan förändra vår evolutionära grundstruktur över en natt, kan vi stärka vårt sinne för att bli mer motståndskraftiga och anpassningsbara.

Självledarskap blir den kompass vi behöver för att navigera genom okänd terräng. Att kontinuerligt lära sig, utveckla mental flexibilitet och behålla känslomässig balans är inte längre bara önskvärda egenskaper – de är avgörande för att kunna möta framtidens utmaningar.

Oskar Andermo pekar inte bara på de utmaningar som väntar, utan erbjuder också verktyg för att övervinna dem. Med sin djupa erfarenhet och de insikter han delar i sin bok “Future-Proof Yourself” ger Oskar konkreta strategier för att anpassa sig och växa. Det handlar om att odla ett tillväxtorienterat mindset, främja förmågan att anpassa sig, och bemästra självledarskap i en värld som ständigt förändras.

Få en uppdatering på senaste teknologin
Lämna inspirerad 
Lämna med ny information
Som kan implementeras direkt
Strategier för framgång för dagens moderna samhälle 
Föreläsning, workshop, längre utbildning eller coaching 

I am writing to say my warmest greetings to Oscar Andermo for his nice presentation entitled "how to use technology for peak performance in life and business” at the international congress on mental training and neurobehavioral sciences, which hold by Iranian scientific society of clinical hypnosis on 26-28 Oct, 2017.Mashhad,Iran.
His attractive and engaging presentation was attended by about 500 participants.
We hope to have him in our future events.

Dr Mehdi Fathi

Congress organizer

Copyright © CHIKARA CONSULTING. All Rights Reserved

Page Created with OptimizePress